De mediators

Mr A.W.M. Roozeboom (Wolléta)

Email: Roozeboom@businessmediationrotterdam.nl

Lees meer over Wolléta

Biografie
Wolléta Roozeboom studeerde rechten aan de Universiteit van Maastricht (1993) en is vervolgens advocaat geworden op een middelgroot Rotterdams advocatenkantoor. In 2001 is zij haar eigen kantoor gestart welke zij vervolgens heeft uitgebouwd. Wolléta behandelt uiteenlopende zaken op het gebied van privaatrecht zoals arbeidsrecht handelsgeschillen ondernemingsrecht. Wolléta heeft diverse postdoctorale opleidingen gevolgd op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, fusies en overnames alsmede de postacademische leergang arbeidsrecht. Zij heeft ervaring in de branches zakelijke dienstverlening, industrie en handel en gezondheidszorg.

Wolléta is MfN-registermediator sinds 2003 en heeft een diverse mediations uitgevoerd op het terrein van arbeidsrechtelijke kwesties, handels- en ondernemingsgeschillen binnen bedrijven alsmede samenwerkingsconflicten in de gezondheidszorg . Wolléta is als mediatior aangesteld bij de rechtbank Rotterdam.

Wolléta verzorgt regelmatig workshops over mediation voor HR-managers en directies van bedrijven.
Voorts is Wolléta lid van de Raad van Toezicht van Zorgimpuls, een door de overheid ingestelde organisatie die onafhankelijke adviezen geeft aan de eerstelijnszorg in Rotterdam en omstreken.

Wolléta is in het verleden gedurende 8 jaar bestuurslid geweest van het Theater aan de Schie in Schiedam, waarvan de laatste vier jaar als voorzitter. Daarnaast is zij lid geweest van de Raad van Toezicht van de bibliotheek in Schiedam. In dit kader heeft zij de het proces van verzelfstandiging van de bibliotheek begeleid.. Voorts is Wolléta bestuurslid geweest van een grote kinderopvangorganisatie die actief is in Schiedam en omstreken.

Wolléta heeft voor de advocatuur gewerkt in de zakelijke dienstverlening (uitzendbranche ) en heeft een aantal jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Ervaring
Mediationopleiding afgerond in 2003.
Beëdigd als advocaat: 1994.

Diverse
Wolléta is een actieve hardloper en een fervent theaterbezoeker.

Mr. E.M.A. (Ellen) van Domburg

Email: vandomburg@businessmediationrotterdam.nl

Lees meer over Ellen

Biografie
Ellen van Domburg studeerde rechten aan de Erasmus universiteit Rotterdam (1991)
Zij is vanaf 2010 MfN-registermediator. Ellen heeft de laatste jaren een groot aantal mediations uitgevoerd op het terrein van samenwerken, arbeidsrechtelijke kwesties en samenwerkingsconflicten binnen familiebedrijven. Daarnaast heeft zij ook conflicten tussen ondernemers behandeld. Ellen is bij de rechtbank Rotterdam aangesteld als rechtbankmediator.

In 2013 is het Handboek Mediation (Sdu uitgevers) uitgebracht waarin zij een onderdeel heeft verzorgd over mediation in het onderwijs.
Ellen verzorgt regelmatig workshops over mediation voor HR-managers en advocaten. In 2016 heeft zij een Masterclass mediation gegeven aan Togastudenten, die een masteropleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam volgen.

Naast haar werk als mediator is Ellen lid van de Raad van toezicht van een stichting die primair onderwijs verzorgt in Rotterdam en in Schiedam, met als aandachtspunt arbeidsvoorwaarden. En in dit kader heeft zij de afgelopen jaren actief een overnametraject bestiert.

Ellen heeft in het verleden gewerkt als bedrijfsjurist (contracten en overnames) in de Industrie, HR-manager (arbeidsvoorwaarden en reorganisatie) in het onderwijs en in commerciële functies bij een grote uitgeverij voor juridische publicaties.

Specialisme
Conflicten in samenwerking.

Opleiding
Mediationopleiding afgerond in 2009.
Advocatuur

Diverse
Ellen is een enthousiast roeier.

Business Mediation Rotterdam
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 116
3134 KK  Vlaardingen